מוזיקה בחדר כושר גבוהה מדי מה עושים ?

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

17/03/2017 | 09:56 | מאת: נחי

שלום רב. אני בן 26 לפני חודש נרשמתי לחדר כושר. מה שכן שמתי לב שעוצמת המוזיקה גבוהה בעיקר כשאני הולך על ההליכון הקרוב לעמדת הרמקול (כלומר כשאני הולך על ההליכון אני באותו גובה ובמרחק של שניים שלושה מטרים מהרמקול). הערתי למנהל שטוען שעוצמת המוסיקה אינה גבוהה היא סטנדרטית ומשתנה בהתאם לשעות ולכמות המתמאמנים. מה ניתן לעשות ? אף אחד לא מעיר חוץ ממני

שלום רב אתה בהחלט צודק בתלונה ואתה צריך להתעקש על הורדת עוצמת המוזיקה. יש אין סוף עבודות מחקר בנושא ואם צריך נוכל לתמוך בדרישתך זו. יש חוק ברור בנושא!!

נחי שלום, תלונתך עוסקת בנושא חשוב מאד. תקנות הרעש במקומות ציבוריים מגדירות רעש העולה על 80dB-85dB כרעש שעלול להזיק. במידה והנך סבור שהרעש במקום עולה על המותר ניתן לפנות גם למשרד הבריאות ולמשרד העבודה על מנת שיבחנו את הדברים. היות ואין מקום בפורום זה להכנס לעובי הקורה, עליך לפנות למנהלים במכון הכושר על מנת שיתאימו את עוצמת השמע כך שלא תהיה גבוהה מידי. בשורות טובות

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול