מכשיר שמיעה למבוגרים

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

30/01/2017 | 18:36 | מאת: ראם

אמא שלי בגיל 79 צריכה מכשיר שמיעה, כשהיינו בבדיקות התבלבלנו לגמרי מההיצע של הפירמות והמכשירים, האם יש הבדל בין מכשיר תוך אזני וחוץ אזני , האם ההבדלים בין המכשירים / הפירמות כל כך מהותיים, איך ואיפה אפשר לקבל ייעוץ מקצועי אובייקטיבי ?? ולא מכון שמעוניין "לדחוף" את הפירמה שהוא מייבא. איך אפשר לדעת כמה כדאי להשקיע מעבר למה שקופת החולים מממנת ?

שלום כמו בכל מוצר אחר, קיימים הבדלים בין מכשירי שמיעה שונים ויצרנים שונים. על מנת לבחור את סוג המכשיר המתאים עבור אימך עליכם לעבור תהליך על פי נהלי הקופה ומשרד הבריאות הכולל מפגש עם רופא אאג וקלינאי תקשורת. ברשימת מכוני ההסדר, העובדים עם הקופה, נמצאים ספקים אשר עברו תהליך של סינון ובקרה ואמונים על מתן שירות מקצועי ואיכותי על ידי קלינאי תקשורת מוסמכים ובעלי ניסיון. העובדה שבמכון השמיעה מייעצים על סוג מסוים אינה מעידה על רצון "לדחוף", כהגדרתך, מכשיר שמיעה אלא משום שמטבע הדברים מוצעים לכם מכשירי שמיעה ממגוון המכשירים העומד לרשות המכון בו בחרתם. לתשומת ליבך ישנה תמיד האפשרות לבחון מספר סוגים של מכשירי שמיעה באותו מכון ואף לגשת למכון אחר על מנת לבחון את המכשירים שמוצעים בו. זו זכותכם המלאה. ההחלטה הסופית היא שלכם ואני מאחל לכם הצלחה במציאת פתרון בהקדם. בשורות טובות

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול