ירידת שמיעה באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול

12/04/2011 | 02:25 | מאת: ליאל

אני בת 16 ואני שואפת להגיע לקורס טייס מאז ומתמיד אני לא זוכרת בדיוק מתי זה התחיל, אך לפתע לפני כמה שנים תפקוד אוזן שמאל ירד מאוד . אין לי טינטון ואני שומעת באוזן כשמדברים רגיל אך לא כשמדברים חלש השמיעה באוזן ימין תקינה לחלוטין .. יש משהו שאוכל לעשות ? (הטייס זה חלום חיי)

טייס חייב תפקוד תקין של שתי האוזניים!! לא צרפת הסבר מקצועי על הירידה בתפקוד האוזן ולכן לא אוכל לענות באם יש אפשרות לשפרה, ד"ר מוטי בכר

מנהלי פורום ליקויי שמיעה, מכשירי שמיעה, שתלי שמיעה ושבלול