תוצאות בדיקת ביופסיה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/01/2013 | 00:24 | מאת: perla

לקחות לבני בן ה 15 מדגם מהעור לביופסיה עכב פריחה שמתפשטת בגוף בעיקר אזור הרגליים והזרועות חשד ל lichen spinulosus skin showing mild lichenification of the epidermis in the dermis mild periadnexal lymphocytic infiltate with keratin plug in the influndibular of the hair follicles the changes are consistent whit keratosis pilaris/lichen spinulosus level section were performed מה אומרת התוצאה תודה

מדובר בהפרעת התקרנות של העור באזור זקיק השיער. יש להגיע לבקורת לקבלת המלצה לטיפול

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור