פצעים בעורף

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

31/12/2012 | 00:07 | מאת: אלי

היי , יוצאים לי פצעים מוזרים בעורף מזה שנה וחצי ולא עובר מספר פעמים הייתי אצל רופא עור כול פעם נתן מרשם לכדורים ומשחה אך לא עוזר זה מאוד מפריע לי המצב אפילו חמור יותר כי אני מרגיש שזה אפילו מתפשת אלה פצעים מוזרים אחריי טיפול של כדורים משחה עובר לתקופה קצרה וחוזר שוב פעם שאלתי את הרופה הוא אומר שזה חידק אני מאוד מותרד , העם יש לך פתרון לזה ?

יתכן שמדובר ב Folliculitis או Acne Keloidale Nucha , כדי שניתן יהיה לטפל, יש לפנות לרופא עור לשם בדיקה, אבחנה והמלצה לטיפול בהתאם.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור