עזרה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/12/2012 | 11:26 | מאת: עדן

שלום, לפני כמעט שנה הופיעו על כפות ידייה של אימי פצעים יבשים שהפכו במהרה לפצעים עם חתכים כואבים מתחת לציפורניים ובכף היד הפנימית(מצורפת תמונה). אימי הופנתה לרופא עור מומחה, אשר נתן לה מרשם למשחה בשם ``דויוייט`` . במשך מספר חודשים של שימוש במשחה, לא היה כל שיפור בידייה, הפצעים רק התרבו והפכו ליותר עמוקים בעורה. היא שוב פנתה לרופא העור, שהפנה אותה לבדיקת ביופסיה, שלא העלתה דבר. הרופא טען, שהיא ככל הנראה סובלת מפסוריאזיס והפנה אותה לטיפול פוטו תרפיה.(עלי לציין כתופעה זו על כפות הרגליים קיימת כבר הרבה שנים ללא טיפול מיוחד) מזה 3-4 חודשים אימי עוברת את הטיפול שהרופא המליץ (פוטו תרפיה), 3 פעמים בשבוע,ברגליים ובידיים ללא כל תוצאות הטיפול כלל לא עוזר והמצב רק מחמיר והופך יותר ויותר לבלתי נסבל. האם יש איזשהו טיפול שיכול לעזור לאימי להפחית את כאבה תודה מראש,

אם אכן מדובר בפסוריאסיס וטיפול פוטותרפי אינו מועיל, ניתן לטפל בתרופות סיסטמיות.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור