הנקה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/12/2012 | 15:37 | מאת: ענבל

האם הנקה עוזרת במקרה של אטופיק דרמטיטיס? האם לו הייתי מניקה את בני הוא לא היה חשוף למחלה הזו? האם יש מקום לנסות ולשנות את פורמולת תחליף החלב שהוא אוכל כדי למנוע התפרצות של המחלה ? ואם כן מה מומלץ?

עבודות מראות שבמקרה של רקע משפחתי אטופי, הנקה בשלושת החודשים הראשונים לחיים מורידה שכיחות ההופעה של דלקת עור אטופית. אין משמעות טיפולית להנקה לאחר התפתחות דלקת עור אטופית

24/12/2012 | 10:59 | מאת: שיר

כשהנקתי אותו אז הרופא עור אמר לא לאכול גבינות עם יותר מ5% שומן וזה אכן עזר בזמנו.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור