אטופיק דרמטיטיס וים המלח

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/12/2012 | 14:38 | מאת: שיר

הבן שלי בן 5, סובל מאוד מאטופיק דרמטיטיס עד כדי זוב דם. ניסינו המון משחות טבעיות, טיפול המאופתי וסטרואידים. לצערי רק הסטרואידים עוזרים אך ברגע שמפסיקים זה מיד חוזר ואנחנו לא מצליחים לשמור על זה. האם טיפול באמצעות מי ים המלח או בוץ ים המלח עשוי לעזור?

המרכיב היעיל ביותר בטיפול בים המלח הינו השמש מלח ישרוף מאד ישנם תכשירי לחות המבוססים על מינרלים מים המלח שיכולים להועיל

24/12/2012 | 10:58 | מאת: שיר

אני מתכוונת לנסות את ים המלח אחרי טיפול בסטרואידים כמובן ולא עם פצעים פתוחים.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור