ויטמינים לילדה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/12/2012 | 12:26 | מאת: רוית

שלום דוקטור , לפני כחודש בערך רשמתי לך על בתי שיש לה נשירת שיער ונמלצת לי לקחת אותה לבדיקות דם , בכל מקרה בהמלצה של רוקח רציתי לנסות לתת לה משהו למניעה לפני הבדיקות וזה אכן האט לה את נשירת השיער , היא לוקחת צנטרום ג'וניור במשך חודש ואני אכן רואה שיפור..מה ההמלצה שלך להמשיך לתת לה את הצנטרום או בכל זאת לקחת אותה לבדיקות כי זה אכן עזר לה....

ם אין כל בעיה, אין צורך בבדיקות. אם עדיין יש בעיה כדאי לבצע בדיקה. למשל, צנטרום לא מתקן הפרעה בתפקוד בלוטת המגן שהיא סיבה לנשירת שיער

23/12/2012 | 15:42 | מאת: רוית

ועוד משהו ששכחתי לשאול דוקטור כמה זמן אני יכולה להמשיך עם הצנטרום? הבנתי שאי אפשר להמשיך לתקופה ממש ארוכה אני פשוט מפחדת להפסיק שהכל יחזור...

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור