סבוריאה וקרם Nivea

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/12/2012 | 23:33 | מאת: רן

אני משתמש שנים בקרם הנקרא Oilatum של חברת STIEFEL, חברה אנגלית שנסגרה. כעת לא ניתן להשיג יותר את המוצר הזה. נהגתי למרוח אותו מי אחרי כל מקלחת ולפחות פעמיים ביום. המוצר Oilatum מכיל את המרכיבים הבאים: Light liquid paraffin 6% w/w • White soft paraffin 15% w/w. Other ingredients: Macrogol 1000 Monostearate • cetostearyl alcohol • glycerol • potassium sorbate • benzyl alcohol • citric acid • povidone K29-32 • purified water. שאלתי היא, איזה מוצר דומה ישנו שיאפשר לי להחלים בכל פעם שאני מותקף. האם קרם NIVEA הכחול המסורתי מתאים? תודה, רן

09/12/2012 | 23:53 | מאת: רן

שכחתי להוסיף מספר פרטים: אני בן 40. הסבוריאה שיש לי הנה בפנים במקומות המוכרים. המחלה מתפרצת בעת מתח ובשינויי מזג אוויר. ניסיתי בחצי שנה האחרונה להמנע ממוצרי חלב ואפשר להגיד שהיתה לכך השפעה טובה. האם כדאי גם להפסיק לצרוך מאפים ולחמים?

10/12/2012 | 23:11 | מאת: שלום

היי רן. יש לי חבר שסבל מסבוריאה לפני כמה שנים והתחיל טיפול שממש עזר לו ואפשר לומר שהוא לא נזקק לקרמים ולדברים שהיה משתמש לפני... אשמח להיות לעזר. בהצלחה !

הפנה שאלתך לפורום סבוריאה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור