שמוש בקרם לחות לפני בדיקת פטריה בכף יד

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/12/2012 | 12:16 | מאת: יוסף

האם זה נכון שלפני בדיקת אבחון פטריה לכפות ידיים אסור לשים שבועיים משחות לרבות קרם לחות בכפות הידים??הידיים שלי מתקלפות מאד והרופא אמר שאסור שבועיים לצורך האבחן לשים גם לא קרם לחות. האם זה הגיוני? מה אני עושה עם ידיים מתקלפות ללא לחות כלשהי? במידה וזה פטריה האם אני מדבק? האם מותר לי לגעת בבת הקטנה שלי (מפחד להדביק אותה). תודה

כן, יש להמנע משימוש בתכשיר נגד פטריות, מכיוון שהבדיקה תצא שלילית, ללא עדות לפטריה. פטריה עלולה להדביק אחרים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור