טוסיק אדום

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

02/12/2012 | 11:25 | מאת: נועה

שלום דר, רציתי לשאול איזה משחה אתה ממליץ לטוסיק אדום עם פצעונים...אני מעדיפה שיהיה כמה שיותר טבעי... ועוד שאלה קטנה לבן שלי יש כתמים אדומים על הפנים שנראים כמו יובש, מרחתי משחת קלנדולה אבל זה לא עובר ורק נהיה יותר אדום עם גרד ופצעים .. מה זה יכול להיות לדעתך? איך מומלץ לטפל? תודה נועה

איני יודע במי מדובר, אם מדובר בתינוק, זה יכול להיות דלקת עור מחיתולים והטיפול, תכשירים כמו צינקוד בנידה במבוגר יותר זה יכול להיות זיהום בשורשי שיערה, ואז הטיפול אנטיביוטי לגבי הפריחה בפנים, איני יודע במי מדובר ובאיזה גיל, אין באפשרותי לדעת ממה הוא סובל ולכן גם לא ניתן להמליץ על טיפול

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור