נשירת שיער

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

22/11/2012 | 10:31 | מאת: רוית

שלום דוקטור יש לי ילדה בת 6 שלדעתי סובלת מנשירת שיער...זה מתבטא שכאשר אני מושכת לה תמיד יצאו בין 2-4 שערות ותמיד אני רואה בסוף השיער שיערות שעומדות לנשור יש לציין שהיא סובלת מזה כמספר חודשים אפילו גזרתי לה את השיער חשבתי שזה יעזור , אני חייבת לציין שהיא ילדה בריאה אוכלת טוב עם תיאבון הציפורניים שלה לא מתקלפות הבנתי שיכול להיות קשר בין השיער לציפורניים יש משהו שאני יכולה לתת לה לחזק את שורשי השיער כיוון שאני לא כ"כ רוצה שידקרו אותה להימנע מזה אם אפשר הייתי מעדיפה קודם כל לנסות משהו לפני בדיקות דם...? תודה רבה ומצטערת על האורך..

יציאת 2-4 שיערות אינה מעידה על הפרעה. בכל יום נושרות כ 100 שיערות מהקרקפת.האם יש דלילות?

25/11/2012 | 09:56 | מאת: רוית

אני מרגישה שכן...רוב הסובבים אותי אומרים שלא...אני חושבת שיש דלילות מעטה לא משהו חריף, האם בכל זאת כדאי לתת לה משהו לחזק את השיער או משהו אחר ...תודה רבה על התשובה

10/12/2012 | 23:22 | מאת: שלום

הי רוית, ישנה אפשרות לטיפול מיוחד ששמעתי עליו ששתי נשים מממשפחתי התחילו והפסיקה להם הנשירה. אומנם הם בגיל ה- 20+ אבל שווה לנסות . אשמח להיות לעזר. בהצלחה

13/12/2012 | 16:19 | מאת: שיראל

שלום, שלום על איזה טיפול מדובר לנשירת שיער? אני בת 27 ואני חושבת שיש לי נשירת שיער מוגברת. במקלחת, בסירוק, ובהוצאת הגומיה. האם מדובר בטיפול בקופת חולים?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור