טיפול באטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

21/10/2010 | 11:43 | מאת: אורה

שלום, כשעקבתי אחר הלינק לכתבה על אטופיק דרמטיטס לילדים, החלטתי שאני חייבת לשתף את המתענינים.. לפני כשנה, כשביתי התינוקת היתה רק בת מספר שבועות, החלה פריחה מפושטת על פניה: מצח, צואר, עפעפיים, על הזרועות והקרסוליים. בתחילה חשבנו שזו פריחת תינוקות, אך במשך הזמן, ולאחר נסיונות הטיפול השונים אובחנה עם אטופיק דרמטיטיס. הרופא צייד אותנו בקרמים המתאימים: חלקם סטרואידים, חלקם קרמים לסיכוך העור ואחרים למניעת יובש. אומנם היתה הקלת מה, אך הפריחה, הגרודים והשריטות בעקבותהם עדיין נשארו. למזלינו הרב, קיבלנו המלצה מבורכת לנסות להשתמש ב"משחה של שושנה". שושנה שטייף היא מטפלת אלטרנטיבית מירושליים. היא מטפלת גם ברפואה סינית. נסענו לשושנה לירושליים, היא אבחנה את הרגישויות של הקטנטנה וצידה אותנו בתרופות סיניות . ההטיפול הקל באופן מיידי על התינוקת שלי. התוצאות היו מדהימות. אני שמחה לשתף אתכם, ולאפשר לשלב את הרפואה הקונבנציונלית עם הטבעית. בהצלחה!

21/10/2010 | 16:55 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

תבורכי על היוזמה, ואני שמחה על כל קטגוריה ברפואה שהצלחות בצידה! בתשבע מרקוס

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור