ריפוי או פיתוי אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/10/2010 | 22:07 | מאת: רמי חן

ד"ר מרקוס שלום. קניתי לבני בן ה-9 חודשים משחה בשם a1 cool משחה על בסיס חומרים טבעיים ללא סטרואידים, ואכן לאחר יומיים נעלמה אסתמת העור כלא הייתה, מאז על בסיס יום יומי אנחנו מורחים אותו במשחה זו, אך התחלנו להבחין בגדילת שערות מקומית במקומות שאנחנו מורחים אותו, וקראתיבפורום שכתבת שגדילת שערות מאופיינת למשחה עם סטרואידים, אני ממש מפחד ולא רגוע, האם שמעת על המשחה הזאת שנמכרת בכל בתי הפארמה ונחשבת לתרופת פלא? והאם שיעור יכול להיגרם בגלל סיבות אחרות? ולא אנחנו לא שעירים מצד שני המשפחות ,

21/10/2010 | 16:58 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום רמי, אינני מכירה את המשחה אבל אם תוכל לסרוק את מרכיביה ולשלוח לי אני אברר מה במרכיבים עלול לגרום לתופעת לוואי כזו.

29/11/2010 | 16:38 | מאת: מאיר

שלום, גם אנחנו התפתינו וקנינו לבן שלנו שסובל מאטופיק דרמטיטיס, משחה בשם "קליר קרים" של ד"ר היימליך המפורסם ו-הפלא ופלא, האטופיק נעלמה כלא הייתה! בישרנו על כך בשמחה לרופא העור שלנו, והוא הפתיע אותנו ואמר שתגובת-פלא כזו, יכולה להיות רק בעקבות סטרואידים שמצויים במשחה... בפרט שמרכיבי המשחה "מתיימרים" להיות טבעיים... שהרי לפיו, תוצאות טובות לטיפול טבעי אינן מתרחשות בין רגע. לכן, כדאי להתייעץ תמיד עם רופא, כי במקרה דידן היה לו ברור שיש סטרואידים במשחה. ה' ישמור ויציל.

10/05/2015 | 19:02 | מאת: איה בלדב

הייתי רוצה לדעת מה קרה עם המשחה הזו והאם היא באמת פועלת ביתי בת השנתיים וחצי סובלת קשות. המשחה a1 cool. אם היא באמת טובה היכן קונים אותה?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור