מיואשים מאטופיק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/11/2012 | 23:15 | מאת: רעות

שלום ד"ר בן אמיתי. יש לנו ילדה בת 10 עם אטופיק קשה ( או פסוריאזיס) בכף רגל אחת ולפעמים בים אצבעות הידיים ומאחורי האזניים. אצלך טופלנו לפני כשנתיים במרפאה באשדוד ונתת לנו משחות עם סטרואידים, אך ההטבה היתה מקומית וכמובן הכל חזר עם הפסקת הטיפול. בשלב כלשהו היא החלה לפתח אלרגיה למשחות הללו וזה גרם לה ליותר נזק מתועלת. אז התחלנו בטיפול אלטרטיבי של צמחי מרפא ושינויים בתזונה ההטבה היתה חלקית ולכן הילדה התייאשה. היום כולנו מיואשים. כף הרגל שלה במצב קשה- מלא חתכים, עור יבש, דימומים. לצרך הקלךה ריגעית היא מורחת בלילה אקווזום ועוטפת את הרגל בנילון נצמד כדי להריע את הכאב ולרכך את העור, אך התסכול הוא גדול והסבל גדול. רופאי עור שהלכנו אליהם שבים לסטרואידים, אך זה לא מושיע אותנו... מה עושים?

דלקת עור אטופית הינה מחלה כרונית, והטיפול בה הינו כרוני. לא קיים טיפול שנותנים, והמחלה חולפת. סטרואידים מקומיים הינו אחד הטיפולים, אך לא היחיד.

17/11/2012 | 22:30 | מאת: רחל

אשמח לקבל כתובת של המטפל בשיטת הרפואה הסינית, ופרטים נוספים האם באמצעות דיקור סיני, האם באמצעות משחות או כל דרך אחרת. תודה רחל

12/11/2012 | 14:48 | מאת: רביד

יסלח לי ד"ר בן אמיתי, אבל לביתי בת השנתיים היו תופעות דומות ובעזרת טיפול ברפואה סינית התופעות נעלמו לחלוטין. אשמח לשמוע התייחסות בנושא

תבורך. אני לא עוסק ברפואה סינית. מכל מקום אם המצב של בתך טוב - הייתי ממשיך ללא שינוי

20/01/2013 | 22:35 | מאת: חן

אצלנו רםפואה סינית לא עזרה לאטופיק דרמטיטיס אצל הילד, הוא בן 7 חודשים, ניסינו ואחרי חודש וחצי התייאשנו, לא רק שלא היה שיפור הייתה החמרה.אולי זה תלוי למי הולכים...

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור