מולוסקום קונטיגיוזום

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/11/2012 | 22:33 | מאת: נעמי

רופא הילדים אבחן אצל בתי בת ה-8 וחצי יבלות ויראליות. הוא אמר שאפשר לא לגעת בהן ולתת לזמן (הרבה זמן...) לעשות את שלו, או לצרוב אותן. הוא לא נתן כל הנחיות זהירות במגע עם אחרים (חברים, אחים) ולא נראה מתרגש במיוחד. אבל ככל שאני קוראת אני מגלה שטיפולי צריבה למיניהם נגמרים פעמים רבות במפח נפש (כוויות, צלקות, זיהומים). מה באמת מומלץ לעשות בגיל כזה?

אין הכרח לטפל כי המחלה חולפת , אך יכול לחלוף שנה עד שנתיים, ועד אז הנגעים עלולים להתפשט ולהדביק אחרים (בעיקר בסביבה מימית). לא כל הטיפולים הקיימים משאירים סימנים וצלקות. למשל טיפול מקומי באמצעות כפית המבוצע על ידי רופא - אינו משאיר כל סימן

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור