אטופיק - עזרתך

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/11/2012 | 13:21 | מאת: רונית

שלום ד"ר, בתי בת 4.5 סובלת מאטופיק בעונת החורף מאז היותה בת כמה חודשים. בימים האחרונים ראינו סימנים של התפרצות, היא לא מסוגלת ללבוש שוב דבר ארוך, לא גרביים לא טייץ, לא חולצה ארוכה כלום. הלכה לגן עם בגדים קצרים וסנדלים למרות הקור והגשם בחוץ. כמו כן לרוב חם לה או נעים במזג אויר כזה.טיפול: אדרמה - עוזר רק לטיפול נקודתי, פנינו בעבר לטיפול בדיקור - לא עזר כלל אך עזר לליחה. טיפלנו אצל הומאופט ושוב גם זה נקודתי. חשוב לצייןשהיא ילדה בעלת מזג חם בדר"כ. אודה לעזרתך, מה עוד אפשר לעשות? מדגישה שוב זה רק בחורף אין רגישויות לתזונה.

הטיפול שאתם מתארים הינו רק חלק מהטיפול בדלקת עור אטופית. מומלץ לפנות לרופא עור לקבלת המלצות לטיפול מלא

14/11/2012 | 13:57 | מאת: דורי

היי רונית, לבת דודה שלי היה את אותו הסיפור המר,כשהבן שלה סבל מהבעיה מגיל שנה לערך. מעבר לביישנות שהייתה לילד כשגדל ושלא רצה להוריד בגדים אפילו בים,היה מתגרד בלילות, למרות כל המשחות שהייתה מורחת עליו(עם/בלי סטרואידים), והיה קם עם סדין מוכתם בדם ופצעים פתוחים,ומשפחתה הייתה מתוסכלת ומחוסרת שינה מהמיטרד. כשהיה בן 10 התחילה לתת לו מוצר טיפולי טבעי שאפשר לומר שעזר לו להיפטר מהנגע הזה. אשמח לקשר ביניכם ולהיות לעזר. בהצלחה !

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור