אוטופיק דרמטיטיס הולך ובא לבן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

04/11/2012 | 14:44 | מאת: שירי

שלום רב, לפי כחודש בני חלה בסטרידו, במהלך הטיפול באינאלציה של מי מלח +ונטולין הוא החל לפתח לאט לאט אסטמה של העור. בהתחלה זה היה רק נקודות בחלק מהגוף ואז זה החל להתפשט בכל הגוף וממש גירד לו. טיפלנו בסבון א-דרמה ובטופיקלייר. זה עבר לשבועיים ואז לפני כשבוע לאחר שחלה שוב ועשינו לו שימוש באינאלציה , האסטמה חזרה רק שהפעם זה מסרב לעבור... האם יש קשר בין הדברים או שזה מקרי ? כיצד עלי להמשיך בטיפול ? אילו מוצרים עלי להשתמש ? אודה לעזרתך ,

זה מקרי. מומלץ לפנות לרופא להמלצה לטיפול. הטיפול שונה בהתאם לממצאים

07/11/2012 | 09:00 | מאת: שירי

תודה על התשובה, האמת היא שלא לקחתי אותו להיבדק אצל רופא עור. ישר קבעתי אליך תור למרפאה בהרצליה ליום שני הקרוב ... האם עלי לעשות לו בדיקות דם לפני ההגעה אליך ולבוא עם התוצאות ? כמו כן , כרגע ישנו שיפור קל מאוד, צילמנו אותו כשזה רק החל, האם תמונות יספיקו על מנת לקבל את האיבחון וצורת הטיפול ?

14/11/2012 | 14:30 | מאת: דורי

היי שירי, לבת דודה שלי היה את אותו הסיפור המר,כשהבן שלה סבל מהבעיה מגיל שנה לערך. מעבר לביישנות שהייתה לילד כשגדל ושלא רצה להוריד בגדים אפילו בים,היה מתגרד בלילות, למרות כל המשחות שהייתה מורחת עליו(עם/בלי סטרואידים), והיה קם עם סדין מוכתם בדם ופצעים פתוחים,ומחוסרי שינה מהמיטרד. כשהיה בן 10 התחילה לתת לו מוצר טיפולי טבעי שאפשר לומר שעזר לו להיפטר מהנגע הזה. אשמח לקשר ביניכם ולהיות לעזר. בהצלחה !

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור