אטופיק דרמטיטיס לבן שנתייים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

03/11/2012 | 11:26 | מאת: אורלי

שלום רב, בני בן שנתיים, סובל מגיל שלושה חודשים מאטופיק דרמטיטיס. העור שלו מאוד יבש, והוא סובל מגרד חזק מאוד, בעיקר בלילה. ניסינו הכול- עד גיל שבעה חודשים הוא קיבל את המשחות הסטרואידיות שהקלו למשך תקופה מסויימת, אח"כ הן הפסיקו להשפיע. טיפול הומאופטי ודיקור עזרו בהתחלה, אח"כ הפסיקו לעזור. קניתי לאחרונה משחה בשם "אטופיק קלייר", ורציתי לדעת האם היא מכילה סטרואידים. אני כבר קרוב לשלושה שבועות משתמשת בה על בסיס יומי, ויש שיפור מסויים. אני מוטרדת כי קראתי שהיו בשוק משחות שהתיימרו להיות טבעיות, ובפועל הכילו סטרואידים. תודה מראש, אורלי.

אטופיקלייר אינה מכילה סטרואידים, ובמידה והיא מועילה, ניתן להמשיך ולהשתמש בה.

03/11/2012 | 23:10 | מאת: אורלי

14/11/2012 | 13:44 | מאת: דורי

היי אורלי, לבת דודה שלי היה את אותו הסיפור המר,כשהבן שלה סבל מהבעיה מגיל שנה לערך. מעבר לביישנות שהייתה לילד כשגדל ושלא רצה להוריד בגדים אפילו בים,היה מתגרד בלילות, למרות כל המשחות שהייתה מורחת עליו(עם/בלי סטרואידים), והיה קם עם סדין מוכתם בדם ופצעים פתוחים,ומחוסרי שינה מהמיטרד. כשהיה בן 10 התחילה לתת לו מוצר טיפולי טבעי שאפשר לומר שעזר לו להיפטר מהנגע הזה. אשמח לקשר ביניכם ולהיות לעזר. בהצלחה !

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור