אוטופיק דרמטיטס ואלרגיות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/11/2012 | 10:28 | מאת: אורית

ביתי (שנה ו-10 חודשים) סובלת מאז שנולדה מאסטמה של העור. בדיקות דם שנלקחו לאחרונה מראות כי יש מדד אלרגיה גבוהה מאד מהמקובל נשלחנו למומחה לאלרגיות שטען כי הוא אינו מאבחן אלגריות (הוא לא ביצע טסטים רק הסתכל על המקומות הנגועים) הרופאה לעומתה טוענת כי עם מדד כזה בטוח יש ארלגיה. לאחרונה הילדה לא אוכלת כמו שצריך, בלילות האחרונים היא קמה בוכה ומגרדת את הידיים ולא מצליחה לישון אנחנו כרגע עם פנסטיל ושלל משחות שאמורות להקל. מה לעשות ?? אולי אנחנו מזיקים לילדה בלי לדעת??

תגובות אלרגיות הינן שכיחות בדלקת עור אטופית, אך הן תוצאה של ההפרעה במבנה העור, ולא הגורם להפרעה בעור, ולכן, בד"כ שינוי תזונתי לא יביא לשיפור במצב העור.

14/11/2012 | 14:35 | מאת: דורי

היי אורית, לבת דודה שלי היה את אותו הסיפור המר,כשהבן שלה סבל מהבעיה מגיל שנה לערך. מעבר לביישנות שהייתה לילד כשגדל ושלא רצה להוריד בגדים אפילו בים,היה מתגרד בלילות, למרות כל המשחות שהייתה מורחת עליו(עם/בלי סטרואידים), והיה קם עם סדין מוכתם בדם ופצעים פתוחים,ומחוסרי שינה מהמיטרד. כשהיה בן 10 התחילה לתת לו מוצר טיפולי טבעי שאפשר לומר שעזר לו להיפטר מהנגע הזה ויש מקרים שעזרה גם לאלרגיות. אשמח לקשר ביניכם ולהיות לעזר. בהצלחה !

14/03/2013 | 13:43 | מאת: לימור

דורי שלום, אשמח לקבל את השם של המשחה. תודה רבה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור