אסתמה של העור בתינוק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

09/10/2012 | 08:44 | מאת: דנה

שלום רב, רציתי לברר אם יש סיכוי שאסטמה של העור מדבק כאשר הנגעים מאוד מודלקים ומפרישים נוזל? ויש מגע של עור על הנגע. האם יש בעיה שכמה ילדים ישנו באותה מיטה איפה שיש ילד עם אסתמה כזו והיא במצב כזה? האם זה בכלל יכול לדבק או שמה גנטי בלבד? אודה לתשובתך

אסטמה של העור אינה מדבקת. בשלב בו יש מרכיב זהומי, יש הרבה חיידקים על העור, אך החולה האטופי נושא חיידקים על פני העור גם במצב של רגיעה, על גבי עור שנראה תקין

10/10/2012 | 08:35 | מאת: אורנה רייכין

הבת שלי בת 15 סובלת מרגישות יתר בעור כמעט כל דבר מכאיב או לא נעים או מגרד לה בעיקר בגדים לאחר גילוח שיער המצב נוראי. עד עכשיו היא היתה לוחת כדורים נגד אלרגיה למרות שזה לא עזר. האם יש דרך להקל עליה אבל לא עם כדורים המכילים סטרואידים?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור