אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

07/10/2012 | 13:14 | מאת: אלה

שלום, שמי אלה ואני זקוקה לעזרה. תינוק שלי בן 4 חודשיים וסובל מסבוראה בקרקפת בצורה מאוד חזקה. לפני בערך 10 ימים הקרקפת והמנצח הפו להיות בצבע אדום אחרך זה התפשט לפנים (לחיים וסנטר, צוואר, בתי השחי, אוזניים וקצת במפשעה ) לא ברקיים ופרקים. הלכתי לרופא (יש לציין שאני גרה בהולד ושיטה פו קצת אחרת) רופא אמרה לי שזה שינויים של עור ונתנה משחה cetomargogol ושפמו נגד סבוראה. אני מניקה ופעם ביום הוא מקבל פורמולה. רציתי לשאול האם זה נשמע כמו אטופיק דרמטיטיס וא יותר כמו סבוראיק דרמטיטיס ואם יש אפשרות שזה אלרגיה ומה כדי לעשות. כשאני שמה משחה עורו הופל להיות מאוד אדום ואז זה עובר ואחרי כמה זמן פריחה חוזרת. אשמח מאוד לשמוע דעה אחרת ועצה מה כדי לעשות. תודה אלה

התאור יכול להתאים לסבוריאה או לאטופיק דרמטיטיס, לעיתים קשה להבדיל ביניהם בגיל הינקות - יש להיות במעקב רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור