גרד במרפקים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/10/2012 | 08:11 | מאת: סיגל

היי, מזה מס' שנים,יש לביתי (15) כתופעה חולפת-חוזרת, בליטות על העור בבמרפקים אשר מאד מגרדות. לפני מס' שנים נפגשנו עם רופאה בכירה באיכילוב שנתנה משחות אשר גרמו לצריבה בלתי נסבלת על העור. רופאה אחרת נתנה טבעקוטן... משחה זו מרגיעה אך אינה מסלקת את התופעה, וכשזה מגרד זה נפצע וכן הלאה. אשמח לקבל המלצה לטיפול. תודה

מבלי לראות במה מדובר, ייתכן שמדובר ב Frictional Lichenoid Dermatosis , תופעה זו מופיעה לסרוגין, ומלווה גרד, בעת שמופיע, ניתן לטפל מקומית ב Eumovate . יביא להטבה ואך היעלמות, אך כאמור מופיע מחדש לסרוגין.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור