פטריה ברגליים אצל ילדה בת 4

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

03/10/2012 | 01:53 | מאת: פאולינה

שלום ד"ר בן אמיתי, בתי בת 4 סובלת מפטרייה ברגליים. בפעם הראשונה גילו את זה בתחילת אוגוסט ונתנו טיפול של חודש ימים בלמיסיל. היה נראה שזה עזר והכל נגמר אך משלשום זה חזר שוב ובעוצמה גדולה יותר. היא סובלת נורא ולא ישנה בלילה כי מגרד לה מאוד בין האצבעות ומריחת למיסיל לא עוזרת כלל. אני גם טיפלתי בתכשיר מיוחד בנעליים שלה ונמנענו מללכת לבריכה בתקופה זו לכן לא ברור מאיפה הפטריה הופיעה שוב. אני ממש מודאגת ומיואשת כי רופא עור שלנו בקופת חולים לא מתיחס לנושא ברצינות רבה וילדה סובלת נורא. הייתי מאוד רוצה להגיע לבדיקה והתייעצות איתך. כיצד ניתן לעשות זאת בהקדם? המון המון תודה פאולינה

לפנות למרפאת עור ילדים שניידר 03-9253652, או למרפאתי הפרטית 077-9116765

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור