הזעת יתר אצל תינוק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/10/2012 | 18:23 | מאת: רתם

שלום, בני בן השנה מזיע ללא הפסקה כמעט, ותמיד סבל מהזעת יתר. בעיקר כשהוא בוכה וישן. רופאת הילדים שלנו אמרה שזה בגלל שהוא שותה הרבה מים... יש כתמים גדולים רטובים על הסדין או על החולצות שלנו כשנרדם עלינו. הוא מזיע בראש ובפלג הגוף העליון. אני מעוניינת לקבוע תור לבדוק אותו אבל לפני כן, הוא אמור לעבור בדיקת דם של גיל שנה מה עליי לבקש מהרופאה להוסיף לבדיקות לפני שאני הולכת לרופא המומחה? מה הסיבה להזעה הזו וכיצד מטפלים? תודה.

יש להקפיד על איוורור מתאים, להפחית חשיפה לחום, בגדי כותנה דקים ומאווררים. לא קיים טיפול תרופתי מפחית זיעה לילד בן שנה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור