שאלה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/09/2012 | 20:05 | מאת: גליתה

שלום רב, ביתנו בת 5 אובחנה לאחרונה כסובלת מאטופיק דרמטיטיס. לשמחתנו לדברי הרופא מצבה טוב יחסית וכבר "ראה מקרים הרבה יותר חמורים". אותו הרופא המליץ לנו להשתמש בקרם גוף - טופיק מדיס - של קאמדיס ובתרחיץ של אותה החברה. עקב עלויות גבוהות של הנ"ל עברנו להשתמש באקווה קרם ובאמול שהם הרבה יותר זולים. נשמח לדעת את דעתך בנושא- האם רצוי לחזור ולהשתמש במוצרים של קאמדיס או שהמוצרים השניים הם באותה איכות ועושים את אותה העבודה. המון תודה, גלית

התכשיר של קאמדיס הינו מצוין, אך ניתן להשתמש גם בתכשירי לחות אחרים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור