אטופיק ד בכף היד

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

08/08/2010 | 10:08 | מאת: יעל

אני בת 19 חייתי בשלום יחסי עם האטופיק דרמטיטיס עד שלפני כ 9 חודשים, אחרי חשיפה לחומרי ניקוי הופיעה תגובה קשה על כף היד שלי שהתבטאה בשלפוחיות קשות קילוף עור קשה ופצעים פתוחים. טופלתי מאז במשחות סטרואידיות ללא הועיל. כף היד פצועה וכואבת . הייתי אצל 3 רופאי עור ומומחה לאלרגיה ואין שיפור. לאן לפנות?

19/08/2010 | 07:21 | מאת: ד

19/08/2010 | 07:27 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

אנשים הסובלים מנטיה אטופית, מגיבים באופן עיקש וכרוני לגירויים מהסביבה- וייתכן שזה מה שקורה איתך.(לא שזה מנחם). שוב,אני עונה בשאלות- האם נעשו טסטים אלרגיים על הזרועות- או במדבקות על הגב?האם נשקל טיפול בפוטותרפיה?כמה את נחשפת לחמרים כימיים בהמשך? בכל אופן על מנת לא לבלבל אותך- לדעתי הצעד הבא הוא לפנות למחלקת עור בעירך לקונסיליום. אז עוברים בתשומת לב הראויה על כל ההסטוריה, ושוקלים טיפולים סיסטמיים שלא תמיד נח לרופא בקהילה לתת אותם.

11/12/2014 | 19:58 | מאת: סיגלית

אני סובלת מדרמטיטס קשה בכפות ידי עד למצב שאני צריכה שיעזרו לי בכול דבר טופלתי בסטרואידים פרטניזול וכול מיני משחות ולא עזר להפך החמיר נורה, מה עלי לעשות קשה לי

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור