אי שינה בלילות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/09/2012 | 16:00 | מאת: רן

אני לפעמים שמזדהם לי המחלה (אטופיק דרמטיטיס) אני הולך לישון ב:1:15 2:00 (שאני ילד בן עשר) האם אתם יכולים להמליץ לי תרופות להרגעת הזיהום של האסתמה של העור בלילות (וכמובן גם בשעות היום) נ.ב אם לתרופה מוצרך מרשם אנא לציין תודה,רן

הטיפול אינו להרגעת הזיהום אלא טיפול שמטרתו להקל על הדלקת בעור, להקל על הגרד, לשפר את תפקוד העור כמחיצה, למנוע יובש של העור. אין תרופה אחת שמבצעת את כל הפעולות. יש לפנות לרופא עור לקבלת המלצה לטיפול, בהתאם למצב העור וחומרת המחלה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור