כתמים לבנים עגולים קטנים לאחר פריחה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/09/2012 | 22:16 | מאת: לי

שלום, ביתי בת הארבע וחצי"סיימה" חודש של פריחה לסרוגין בגוף, טופלה בפניסטיל ומריחת דרמקול עד להטבה מוחלטת. בימים האחרונים הופיעו על הגב (כחצי ממנו) מעין כתמים לבנים עגולים קטנים, מעין "פתיתי שלג". האם יכול להיות כתוצאה מהפריחה? האם יש צורך לחזור לרופא עור או פשוט להמשיך למרוח?.. תודה

יכול להיות תוצאה של הפריחה, לאחר תהליך דלקתי בעור, יכולה להשאר לתקופה מסוימת, הפרעה בייצור הפיגמנט בעור, עם הזמן תופעה ו חולפת. מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור