גירודים עד דם

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/09/2012 | 21:45 | מאת: לחמור

שלום לך. בתי בת שש יש לה את האטופיק מחלת עור. מספר חודשים היתי אתה אצל מספר רופאים היא קבלה את הקרמים הכי חזקים בנוסף פנסטיל והיו גם כדורים שכחתי את שמם הם היו חזקים וזה עזר עד שהטיפול ניגמר. ושוב הילדה חזרה לגרד היא פוצעת את עצמה עד שיורד דם וכמובן המון צלקות קטנות. שום דבר לא עוזר והרופא עור האחרון אמר לי בצורה עדינה שאין מה לעשות הילדה סובלת מגרדת ובוכה האים דיקור סיני יכול לעזור.או מה כבר יכול לעזור האים יש פתרון.. אודה לך עם תפנה אותי לטיפול אחר....לימור

דלקת עור אטופית הינה מחלה כרונית, והטיפול בה הינו כרוני. אין טיפול שאותו ניתן לתת ויעלים המחלה. גם חולה הסובל מיתיר לחץ דם חייב לטפל באופן קבוע במחלתו, ובמידה ויפסיק נטילת התרופות, לחץ דמו יעלה שוב.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור