פריחה שבאה והולכת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

12/09/2012 | 13:42 | מאת: לי

שלום, ביתי בת 4 וחצי. לפני כחודש וחצי פריחה ללא גרד על כל הגוף, חשדו בסקרלטינה, אך משטחים יצאו תקינים. לבסוף מס ימים של פניסטיל פתרו הבעיה. חשוב לי לציין שזה קרה סמוך למעברנו לרילוקיישן בברצלונה והיתה מתוחה ורגישה בשל כך. לפני כ8 ימים, לפני כניסתה לגן חדש, פריחה אדומה ומאוד מגרדת באזור הפנים, לאחר מכן עבר לאזור המחשוף מקדימה ובגב, ולאחר מכן לידיים בצורה משמעותית ומגרדת מאוד. טיפות פניסטיל קרמים וסבונים מיוחדים לעור רגיש עוזרים מאוד. אך ללא הפניסטיל יש שוב גרוד בידיים.אציין שהסתיו כאןבעיצומו וכולנו סובלים מיובש ניכר בעור ובשפתיים. שאלותיי- 1.האם ניתן להשתמש בטיפות פניסטיל לפרק זמן ארוך יותר משבוע? עד כמה זמן זה סביר? 2.האם דחוף לחפש רופא עור כאן (עדיין איננו מתמצאים ברפואה בספרד) או שניתן להמתין ולראות אם חולף? 3.האם לחץ ומתח יכולים לגרום לנל?

ניתן להשתמש בפניסטיל גם תקופה ארוכה כדאי להתייעץ עם רופא עור מתח יכול להגביר את הגרד.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור