אסתמא של העור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/08/2010 | 08:28 | מאת: חיים

בן 73. בשנים האחרונות הופיע גירוד חזק ברגליים מעל הקרסול. רופא עור הגדיר לפי הכותרת. שם משחות שונות ובכללן משחת דרמובט. בימים אלה הגירוד כל כך חזק ומפריע לי בשינה. שום משחה אינה מקילה. הייתי ועדיין רגיש לקדחת השחת. HELP!!!!

26/08/2010 | 08:34 | מאת: חיים

שכחתי להוסיף שהתופעה שנראית לעין זה עור יבש ומבריק ללא סימני אדמימות או כל סימן אחר יוצא דופן - למעט ורידים

26/08/2010 | 13:06 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום לך, התופעה שהינך מתאר יכולה להתאים לאטרופיה של העור - או במלים פשוטות-תגובה לשימוש יתר בסטרואידים על העור. אני מסייגת את התשובה שלי כמובן מכיון שלא ראיתי את מה שיש שם, ומשום שיש אבחנה מבדלת- כלומר אבחנות אפשריות נוספות.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור