האם זה אטופיק דרמוטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/08/2012 | 14:17 | מאת: אן

שלום רב לבני בן השנתיים הופיעו פתאום פצעים דמוי עקיצות ( לא של יתושים ) על המרפק , אחרי שבוע הופיעו גם על המרפק השני ועל הפנים , כאשר במרפק הראשון המצב החמיר והתפשט ונהיה מלא פצעונים .הייתי אצל 2 רופאי עור , הם לא כל כך ידעו להגיד בדיוק במה מדובר ורשמו משחות , בדיקת דם לא הראתה אלרגיה , אחד מהרופאים ורופאת הילדים שלו אמרו שכנארה מדובר באטופיק דרמטיסיס אבל לילד בכלל לא מגרד ! ראיתי בשאלה קודמת כי שאם לא מגרד ככל הנראה לא מדובר באטופיק דרמטיטיס. בינתיים המשחות עזרו לו אך הפצעים יוצאים שוב פעם מחדש בצורה קלה יותר אמנם ... אני לא יודעת כמה זמן אוכל לשים לו את המשחות כי מדובר במשחות עם סטרואידים ואנטיביוטיקה . אילו בדיקות עוד כדאי לי לבצע . רופא עור ציין כי יתכן שמדובר בוירוס , אך כל זה נמשך כ3 שבועות כבר ? יש לציין שהוא מאוד מזיע אך כך זה היה תמיד .

לא אוכל לסייע על פי התאור מכל מקום נראה שלא מדובר בדלקת עור אטופית

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור