שלפוחית

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

25/08/2012 | 12:51 | מאת: משפחת גטלן

דר שלום. הבת שלנו בת 2.5. מהלידה יש לה ביד ימין,מעל בית השחי, אזור עם ריכוז תאי עור (שכחתי את המונח המקצועי...). אנו בטיול בצפון ומשהו גרם לתגובה ונוצרה שלפוחית שנפתחה קלות. אנו מטופלים שלך ובעבר הנחת אותנו למרוח משחה במקרה שנוצרת שלפוחית שנפתחת על מנת למנוע זיהום (ולהימנע מתרופות המכילות איברופן). נשמח אם תוכל לציין שוב את שם המשחה או משחה חלופית שניתן למרוח. תודה

ככל הנראה, עפ"י תאורך, מדובר ב Mastocytoma אם יש שלפוחית שנבקעה, כדאי למרוח משחה אנטיביוטית כמו בקטרובן, מופירוצין, גנטטרים או סינטומיצין

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור