האם אטופיק דרמטיטיב יכול להיות בלי גרד של העור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/08/2012 | 21:04 | מאת: shan

בני בן החמש סובל מפצעונים בעור מגיל 8 חודשים היה לו בפנים קצת ביירכיים וביידים ככל שהוא התבגר זה נעלם בפנים מדי פעם יש מעט מאוד בפנים בירכיים זה נעלם אבל נשאר בזרועות היידיים ניסיתי קרמים שונים אך שום דבר לא ממש עזר, הרופאים מאבחנים את זה כאטופיק דרמטיטיס אך חשוב לציין שהוא מעולם לא סבל מגרד בשום חלק בגופו האם זה יכול להיות אלרגייה למשהו ולא אטופיק דרמטיטיס? תודה

למעט גיל הינקות (עד 4-5 חודשים שבו הילד לא מסוגל מבחינת התפתחות נוירולוגית לבצע פעולת הגרוד) - דלקת עור אטופית תמיד מגרדת, ובהעדר גרד, לא מדובר בדלקת עור אטופית.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור