מורינגה לעזרה באטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

22/08/2012 | 18:39 | מאת: מיכה

מכתב של טל, הסובל מאטופיק דרמטיטיס שמי טל בן 24 , למעלה מ3 שנים שאני מאובחן כסובל מאטופיק דרמטיטיס ברמה בינונית. זה התחיל בצבא שהרופא רשם משחה עם סטרואידים ומשם התפתח והתפתח . כמו כול סיפור של הסובלים מן המחלה , גם אני ניסיתי הכול ממשחות וטיפולים טבעיים וכדורים למינהם ומה לא . הוצאות כספיות רבות ומרובות. שבחלקן היו הקלות מינוריות. לפני כ3-4 חודשים תוך כדי גישוש ברשת למציאת פתרון חדש ויעיל לאטופיק שלי הגעתי לכתבה על המורינגה ערבה , וכמו שהבנתם אני לא בוחל באמצעים ומנסה הכול ולכן הזמנתי גם את המוצר הזה. לאחר שקראתי שהוא עוזר למחלה , בדגש על אבקת זרעי המורינה ( הפקק הירוק ) . בהתחלה לקחתי 4 קפסולות פעמיים ביום , בוקר ולילה על קיבה ריקה \ חצי ריקה , בהתחלה יש תופעת לוואי של "יציאה רכה" , לא יודע אפילו אם להגדיר זאת כתופעת לוואי )לאחר חודש גם זה לא קורה ) . אט אט הנגעים החלו להיעלם , העור מיום ליום חזר לצבע המקורי ולשלמותו . האלרגיה שכחה. לא הזכרתי מיקודם שהייתה לי צריבה בעין , כול הקילופים למיניהם והעור הסדוק נעלמו כליל נכון להיום אני במינון של 3 ליום בוקר ולילה , ותכף נרד ל2 ליום בוקר ולילה עד שנפסיק לגמרי עם הקפסולות . זאת המטרה הסופית. אני לא ייקרא לזה הקלה , כי זו לא הקלה המורינה הזאת זה פתרון !!! אני יעדכן בהמשך לגבי הורדת המינון

24/08/2012 | 07:10 | מאת: ד

בהצלחה

09/09/2012 | 23:23 | מאת: מתן

הי מיכה. קניתי את המורינגה היום. מה המינון? אמרת 4 כדורים בוקר ולילה? זה סה"כ 4 או סה"כ 8? תוכל לפרט יותר בבקשה?

09/09/2012 | 23:40 | מאת: מיכה

קח 4 ביום. 2 בבוקר ו- 2 בערב. לקחת מרחק שעתיים מתרופות רגילות. אני מניח שרכשת כמוסות אבקת עלים. יש לנו הצלחה עם האטופיק גם באבקת עלים וגם באבקת זרעים. רוץ עם הבקבוק עד סופו ונראה מה ההשפעה. אולי בפעם הבא נעבור לאקת זרעים (אין להשיג בחנויות בדרך כלל).

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור