תינוקת עם אטופיק - נסיעה לים המלח

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/08/2012 | 11:53 | מאת: רוני

שלום, לבתי בת 11 חודשים יש אטופיק דרמטיטיס מגיל חודשיים. אנו נוסעים בקרוב לים המלח. האם ידוע לך על טיפול בים המלח שיכול לעזור לתינוקות? או לחלופין האם צריך להימנע מדברים מסוימים? אני מניחה שים המלח לא טוב לעור אטופי כיון שהוא מייבש. האם לבוץ יש סגולות ריפוי לעור אטופי? האם חשיפה מבוקרת לשמש בשעות אחה"צ גם מזיקה לעור אטופי או אמורה להיטיב?

ים המלח עור בדלקת עור אטופית - בעיקר מבחינת החשיפה לשמש.כדי שחשיפה זו לשמש תהיה בעלת השפעה טיפולית בדלקת עור אטופית - החשיפה צריכה להמשך תוך עליה הדרגתית, בערך כחודש, מה שהופך שיטה זו ללא מעשית בדלקת עור אטופית, ובמיוחד בגיל הינקות. טבילה במי הים - תביא לצריבה ואי נוחות ניכרת.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור