מיאושת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/08/2012 | 22:26 | מאת: לילך

ערב טוב ד"ד דני בן אמיתי שמי לילך ואני בת 38 וסובלת מאטופיק דרמטיטיס אני נורא סובלת במיוחד בקיץ ובחורף כפות הידים שלי נראות נורא וגם הזרועות אני מסתובבת בשיא החום עם חולצה 4\3 מהבושה ולהימנע משאלות של אנשים כמו כן טופלתי בבקרוטאן שזה עוזר אבל בזמן האחרון גם זה כבר לא עוזר והצורה של הילדים לא יפה כמו כן גם בזמן שיש לי התקף חזק אני מקבלת זריקת קורטיזון כל מה שאני מנסה לא עוזר לי אולי הישוע תבוא ממך אני כבר עובדת עצות מה לעשות זה מגרד ולא נעים. אשמח לקבל ממך תגובה בברכה ותודה מראש לילך

האם נשללו סיבות אחרות לפריחה במיקום זה - כמו רגישות למגע? האם בוצעו תבחיני מטלית?

20/08/2012 | 08:42 | מאת: לילך

קודם תודה רבה שענית לי כמו כן לא עשו לי אף פעם תבחיני מטלית, 1) מה זה התבחין הזה? 2) ואיך אני עושה אותו וממי מבקשת לעשות?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור