כתמי "פיגמנטציה " לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/08/2012 | 20:07 | מאת: אורנה

שלום , הילד שלי בן שנתיים . אובחן כחולה באטופיק דרמטטיס מגיל 4 חודשים לערך . טופל ע"י דיקור , אי אכילת מוצרי חלב , מעט מעט משחה עם קורטיזון ( כאשר היה קיצוני ) , הרבה קרמים לשימון העור , סבון מיוחד לאמבטיה ..,, וזה בגדול מאחורינו .עם הגדילה והטיפול המחלה נסוגה . כעת יש לו כל מיני כתמי עור ( יותר בהיר מהשיזוף ) ברגליים , בידיים ( ולא במקומות שהיה לו אטופיק ). האם יש קשר ? תודה אורנה

אם זה לא באתרים בהם היה התהליך הדלקתי האטופי, אין קשר בין השניים, מומלץ לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור