תגובה בעייתית עם מים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

14/08/2012 | 16:00 | מאת: אליעזר

שלום, שמי אליעזר ובילדות (אזור גיל 7) אובחנתי כסובל מאטופיק דרמטיטיס, בדרך כלל הבעיה הייתה עונתית וחולפת וללא תופעות לוואי מלבד גירוד ומדי פעם פציעה מגירוד. בשנה האחרונה נדמה ש"העונה" לא נגמרת, בנוסף הנגעים עברו מהרגלים והאמות לאצבעות הידיים כתוצאה מזה נוצר כבר זיהום אחד ונראה שאני לקראת אחר, עד היום היה רק זיהום אחד במשך חמש עשרה שנה. העניין המוזר הוא שכל פעם שהידים באות במגע עם מים מתחילה תגובה שמחמירה את המצב. אשמח עם קיים משהו שאפשר לעשות, נ.ב. אני מטופל (כבר שנים) במשחה סטירואידית (לפי הצורך). תודה מראש. אליעזר

יתכן שמדובר בביטוי של דלקת עור אטופית, אך יתכן גם שמדובר בדלקת עור ממגע - מומלץ לפנות למרפאת עור לביצוע תבחיני מטלית - בנסיון לאתר את הגורם לתופעה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור