אטופיק דרמטיטיס לתינוק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

12/08/2012 | 22:07 | מאת: מור

התינוק שלי בן חמישה חודשים סובל מאטופיק דרמטיטיס מגיל 3 שבועות בערך יש כ"כ הרבה משחות וסבונים ואני לא רוצה לנסות את כולם ולהוציא המון כסף על איזה סבון אתה ממליץ ועל איזה משחה לא סטרואידית אתה ממליץ? הרופאה נתנה לי אלוקום (מודעת לזה שזה עם סטרואידים) זה נורא למרוח לו כשהוא ממש סובל? יש לו בכל הגוף, ולמה בעצם יש לו את זה יכול להיות בגלל מצב נפשי קשה שעברתי בהריון איתו? תודה מראש:)

לא להשתמש בסבון אלא בתכשירי שמנים - קיימים כמה בשוק כמו אמול ובלנאום הרמל. תכשירים מקומיים משמנים ותצכשירים מרגיעים כמו אדרמה, סטלטופיה, טופיק, אטופיקלייר, ליפיקר ואחרים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור