בעית עור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

12/08/2012 | 12:18 | מאת: אור

שלום רב בני בן השנתיים ו 9 סובל מבעית עור שמחריפה במיוחד בקיץ. מן נקודות ואדמומיות. היתי אצל מס' רופאים ואפילו רפואה לא קונבנציונלית, ואף אחד לא הצליח לרפא את הבעיה.ועכשיו במיוחד המצב החריף, הילד ממש מתגרד. מה עושים?מבקשת לקבל אם אפשר תשובה בהקדם. או אפילו אשמח להגיע אליך במיוחד לייעוץ(לתורים אצלך הבנתי שצריך לחכות כמה חודשים) האמא המיואשת האם יש פיתרון לבעיה זאת?(לפי מה שקראתי מדובר באסטמה של העור)

איני יכול לעזור לך בלי לדעת במה מדובר. התאור של נקודות ואדמומית המחריפה בקיץ אינם מספיקים לשם אבחנה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור