בדיקת אלרגיה לאטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

05/08/2012 | 16:04 | מאת: זהר

שלום ביתי בת שנה ושלושה חודשים התחילה לסבול מאטופיק דרמטיטיס בכל הפנים. התחלנו לטפל בה ב- atopiclair ובנוסף בסבון רפואי (שכחתי את שמו). יש שיפור גדול בעור הפנים אבל עדיין היא מגרדת את הראש (למרות שאני לא רוה כלום בקרקפת). התחילו להופיע סימנים גם בידיים וכעת יש שיפור איטי. רציתי לשול איזו בדיקת אלרגיה מומלץ לעשות והם זה בכלל נחוץ. תודה מראש, זהר

בד"כ בדיקת אלגיה לא תורמת מבחינה טפולית בדלקת עור אטופית. אם קיים רושם שיש רגישות למזון - כדאי לבצע הבדיקה במרפאה אלרגית

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור