כתמים אדומים בעור הפנים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

03/08/2012 | 13:37 | מאת: אורית

שלום אני אמא לבן 14 ועד לפני חודשיים הבן שלי היה מטופל בריקוטן והפסיקו לו את הטיפול עקב החמרה ונשאר לו כתמים אדומים על הלחיים וזה לא נראה טוב. מה עושים ? ניסינו אור כחול(3 פעמים) ולא נראה שזה עוזר. האם הכתמים ישארו לנצח....

הכתמים הינם תוצאה של התהליך הדלקתי בעור, לוקח זמן עד שהם חוזרים לגודלם הרגיל, כל אותו זמן, יש הרבה דם בכלי הדם הרחבים, ולכן האזור אדמדם. בהמשך, הכתמים ייעלמו.

05/08/2012 | 20:24 | מאת: אורית

-------------------------- From:[email protected] To: Sent:04/08/12 14:00 Subject:התקבלה תגובה לדיון בו השתתפת באתר דוקטורס אתר הבריאות לקהל הרחב - מידע רפואי בנושאים מגוונים כגון נשים, הריון, לידה, תזונה, דיאטה, בריאות הנפש, ילדים, רפואה משלימה, סקס, מיניות, גברים, ילדים, כושר, ספורט, אסתטיקה, רפואה אסתטית, גיל הזהב, רוקחות, תרופות, רפואה ומשפט, הנקה, פוריות, השמנה, השמנת יתר, ויטמינים, דיכאון, הפרעות חרדה, הפרעות, אורתופדיה, הרטבת לילה, בטיחות ותאונות, תזונה סינית, צמחי מרפא, רפואה סינית, אהבה וזוגיות, אמצעי מניעה, יחסים חד מיניים, מחלות מין, תפקוד מיני, הפחתת משקל, גמילה מעישון, רשלנות רפואית, גנום אנושי, אתיקה רפואית והרבה מעבר #message div, #message td {font-size: 12px; } #message a { color: blue; text-decoration: none; font-size: 12px; line-height: 14px; } 'http://www.doctors.co.il/" target="_blank    פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור התקבלה תגובה להודעה שהשארת בפורום באתר Doctors, אתר הבריאות לקהל הרחב. להלן התגובה: RE: כתמים אדומים בעור הפנים מחבר: ד"ר בן אמתי  תאריך: 4/8/2012  שעה: 13:55  הכתמים הינם תוצאה של התהליך הדלקתי בעור, לוקח זמן עד שהם חוזרים לגודלם הרגיל, כל אותו זמן, יש הרבה דם בכלי הדם הרחבים, ולכן האזור אדמדם. בהמשך, הכתמים ייעלמו.   תודה דוקטור שהשבת לי על הבעיה של בני רק רציתי ליידע אותך שהכתמים כבר בפנים 4 חודשים ואין שום שינוי . רציתי לדעת האם כדאי לחכות או לגשת לייעוץ מקצועי או פשוט להמשיך ללכת לרופא עור (דר זאב פם מאשדוד) ??

07/08/2012 | 12:51 | מאת: אורית

דוקטור תודה על התייחסותך לבעיית בני. רציתי לדעת איזה טיפול אני יכולה לתת לבני כדי שהכתמים בפנים ייעלמו. זה כבר כ4 חודשים ואין שום שינוי. האם הוא צריך לבוא לראות מומחה?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור