סבון מתאים לאטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

30/07/2012 | 17:43 | מאת: אושי

ההיי ד"ר בן אמיתי, הבן שלי בן שנה וחצי וסובל מאסתמה של העור בכל הגוף, קיבלתי דוגמית של מוצר בשם אטופיקלר מחברה שלי שלבן שלה זה לא התאים ובמקביל הרופא רשם לי מרשם לצטאפיל. רציתי לדעת במה כדאי לי להשתמש? בכל זאת מדובר על תינוק ואני פוחדת לעשות עליו ניסויים. אשמח לשמוע את דעתך מה יותר מתאים. תודה אושי

מדובר בשני מוצרים למטרות שונות, צטאפיל הינו סבון מצוין לילד אטופי אשר אינו מיבש. אטופיקלייר הינו תכשיר צמחי שנועד להקלת הגרד, ושיפור תפקוד העור כמחיצה בברכה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור