שימוש בקלי- תינוק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

27/07/2012 | 07:58 | מאת: נסיה

שלום ד"ר בן אמיתי. ביקרנו אצלך השדבוע והנחת אותנו לשים 2-3 גרגרי קלי באמבטיה עד שהמיים ורודים בהירים. קנינו קלי- וזה מגיע בצורת אבקה ולא גרגרים. איך נדע כמה לשים? האם יש סיכון אם החומר מגיע לפיו שח התינוק (בן שנה ותשע שנוהג להשפריץ...) אם נעשה את הטיפול שנתת ללא אמבטיית הקלי- האם תהיה בעיה? תודה נסיה אמא של עמית

לשים כמות קטנה של קלי, כך שיצא , לאחר ערבוב , צבע סגול, ולאחר מכן למהול במים באמבטיה, כך שיהיה צבע וורוד בהיר. אם נמהל כראוי, אין בעיה עם מגיע לפה. יש לנוזל זה תפקיד של חיטוי ובשלב הנוכחי יש לו חשיבות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור