אטופיק דרמטטיס ואלרגיה לחלב

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/07/2012 | 23:17 | מאת: רנא

בני בן 8 חודשים סובל מאטופיק דרמטטיס ואלרגי ולחלב ולרשימה ארוכה של מאכלים, לא מזמן הייתי אצל רופא אלרגיה ואמרתי לו שהפנסטיל לא עוזר לבן שלי , היה מגרד כל הזמן . אמר לי לתת לו פרופוטין האם הפרופוטין יותר חזק מהפנסטיל ? האם לחזור לפנסטיל ?

פרופיטן אינו תכשיר יותר חזק, וגם הוא (פרופיטן) הינו אנטיהיסטמיני. מכיוון שפניסטיל לא עזר הרופא ניסה תכשיר אנטיהיסטמיני אחר

26/07/2012 | 08:42 | מאת: מיטל

המשחה שמפורכסמת פה היא משחה מעולה שרק היא העזרה לבן שלי שהיה בן 3 חודשים וסבל מאוד מגירודים, וזה לא חזר לו יותר, היום אני משתמשת במשחה לעצמי לעור קשה בכף הרגל ויש לי עור כמו של תינוק, מומלץ

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור