מתי אפשר להתחיל לחזור למקלחת עם שמפו וסבון?

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/07/2012 | 17:40 | מאת: יוסי

בס"ד שלום בני בן 9 חודשים. מגיל חודשיים התחיל לו אטופיק בצורה בינונית. ניסינו מלא משחות וכלום לא עזר, עד שגילינו את משחת ADERMA שעזרה לו ב"ה והיום יש לו עור יבש אבל בלי הכתמים וכיום אנחנו לא מורחים לו משחה. בכל אמבטיה אנחנו שמים לו אמול פורטה. השאלה מתי אפשר לחזור להשתמש בסבון ושמפו לתינוקות? תודה רבה

לאור מצבו הטוב, הייתי ממשיך טיפול לא שינוי. האמול עוש פעולת ניקוי, ולכן אין סיבה לחזור לסבונים הקודמים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור