אדום בעור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/07/2012 | 11:38 | מאת: שלי

שלום ד"ר בתי בת 5 חודשים. בגיל חודש בער הופיעה אדמומיות מאחורי האזנים רופא הילדים נתן לי תריאלון לאחר מכן הופיע כתמים אדומים בפנים יובש מאחורי הקיפולים ברגלים. הינו אצל רופא עור מסוים מבית חולים איכילוב והוא אמר שזה יובש ולמרוח צטומקרוגול.בינתים מופיעות לילדה כתמים אדומים באזור הצוואר רופא המשפחה אמר לי למרוח תריאלון ונתן לי פנסטיל. אני מורחת זה עובר ושוב חוזר מה עלי לעשות?היא מתגרדת האם זה גם כתוצאה מחום?שום רופא לא נותן מענה חד משמעי בינתים יש לי תור לרופא אלרגיה אודה לך באם תומר לי מה עלי לעשות?

התאור יכול להתאים לדלקת עור אטופית. מדובר במחלה כרונית, ולכן יש צורך במתן טיפול קבוע, בהתאם לחומרת ביטויי המחלה. טיפולים אלה אינם מעלימים את המחלה אלא מקלים את ביטוייה. עולם הרפואה אינו יודע להעלים מחלות כרוניות אלא לטפל בהן.משך השנים, מרבית הילדים החולים יחלימו. יש להמשיך במעקב רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור